Onze Partners

Divato IT Solutions

Divato is sinds 2019 onze Cloud en VOIP leverancier. Zo is ons bedrijf verzekerd van 24/7 online werken en bereikbaarheid waar dan ook. Onze klanten kunnen met korting gebruik maken van de diensten van Divato. Vraag gerust naar de voorwaarden bij Divato.

OCW

Privacy Direct is sinds begin 2019 partner van het ministerie van OCW in het kader van de uitvoering van de aanbesteding FG as a Service voor de PO- en VO-instellingen in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Zeeland. Wij zijn een van de toegelaten raamcontractanten voor het leveren van FG’s in deze provincies.

ACCON AVM

Accon avm is een landelijke, fullservice advies- en accountancyorganisatie voor het mkb. Met oongeveer 1000+ professionals vanuit 45 kantoren door heel Nederland, voorziet Accon avm de klanten van waardevol advies.

NETWORKING4ALL

Networking4all is een deskundige en servicegerichte leverancier van SSL certificaten, securityscans, en security solutions voor het bedrijfsleven. Networking4All levert producten en diensten aan grote en kleine klanten uit de detailhandel, zakelijke dienstverlening, ICT, industrie, gezondheidszorg, onderwijs en overheid.

Privacy Direct is de privacy partner van Networking4All en ondersteunt de klanten van Networking4All bij advies over en implementatie van de privacyregels. Het gaat om uiteenlopende werkzaamheden, zoals het inrichten van het verwerkingsregister, opstellen van privacyverklaring eb verwerkersovereenkomsten, uitvoeren van Cyberecurity Health Check (CSHC), workshops en trainingen.

SIVON

SIVON biedt diensten binnen de thema’s ict-infrastructuur, informatiebeveiliging en privacy en leermiddelen en leeromgeving aan onderwijsinstellingen in het Voortgezet Onderwijs (VO) en Primair Onderwijs (PO). Wij werken samen met SIVON in het kader van de uitvoering van de aanbesteding FG as a Service (zie Ministerie van OCW).

Spy-Fy

Spy-Fy is een Nederlands bedrijf ontstaan in 2015 uit de frustratie van stukjes tape op laptops om je webcam te bedekken. Als partner van Privacy Direct levert Spy Fy kwalitatief hoogwaardige  privacy producten voor een optimale bescherming van uw privacy assets. Bestel uw product snel en eenvoudig via de website van Spy-Fy.

HULP NODIG MET PRIVACY?

CONTACTEER ONS

Scroll naar boven