Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen, ook wel bekend als MVO, vinden wij belangrijk. Als privacy adviesbureau zorgen wij ervoor dat onze diensten en producten bijdragen aan een beter wereld. Wij dragen bij aan een betere wereld door diensten en producten aan te bieden die bijdragen aan de behoeften van onze klanten. Praktisch en pragmatisch in privacy!

Onze communicatie verloopt zoveel mogelijk digitaal. Zo proberen het versturen van papieren post zoveel mogelijk te beperken. Dit bespaart niet alleen het milieu, maar draagt ook bij aan kostenbesparing voor zowel Privacy Direct als onze opdrachtgever.

Daarnaast proberen wij zelf dataopslag zoveel mogelijk te beperken: gebruiken wat echt nodig is, verwijderen wat niet nodig is. Zo kunnen wij datavervuiling voorkomen. Want, als privacy adviesbureau moet je immers zelf het goede voorbeeld geven.

MVO-beleid uitgelegd

Ook ondersteunen wij lokale initiatieven en organisaties die bijdragen aan een sterke regionale economie. Zo hebben wij het afgelopen jaar diverse gratis workshops georganiseerd voor stichtingen en verenigingen in de Regio Nijmegen. Dit hebben wij gedaan in samenwerking met Stichting Rijk van Nijmegen Uitdaging. Zo hebben wij de onze kennis over de privacywetgeving kosteloos gedeeld.

De komende tijd gaan wij meer inzetten op maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit gaan wij doen door middel van sponsoring van lokale initiatieven. Ook bij werving en selectie van nieuwe collega’s gaan wij waarde blijven hechten aan maatschappelijk verantwoord ondernemerschap. Zo kunnen wij bijdragen aan een betere wereld voor iedereen.

HULP NODIG MET PRIVACY?

CONTACTEER ONS

Scroll naar boven