Onze drijfveren

Praktisch en pragmatisch zijn
Privacywet- en regelgeving is complex voor de gemiddelde organisatie. Er komt veel bij kijken. Daarom helpen wij onze klanten op een praktische en pragmatische wijze te voldoen aan de strenge privacyregels. Met een Privacy Quickscan brengen wij in kaart wat uw privacy volwassenheidsniveau is. Dit zegt iets over de vraag in hoeverre uw organisatie voldoet aan de privacyregels. Samen met u bepalen wij welke stappen er gezet moeten worden om optimaal te voldoen aan de privacyregels, geen onnodig werk en kosten voor uw organisatie.

Waarde toevoegen
Onze diensten moeten waarde toevoegen. Dit betekent dat wij u met onze diensten een goed gevoel bezorgen. Onder waarde toevoegend begrijpen wij in ieder geval, dat u met een gerust hard veilig kunt omgaan met de aanwezige persoonsgegevens.

Voorkomen van boetes en reputatieschade
Wij willen samen met u ervoor zorgen dat u een veilig gevoel heeft bij alle data en persoonsgegevens die u verwerkt. Wij zijn pas tevreden als u zich geen zorgen hoeft te maken om hoge boetes en reputatieschade.

Tevreden klanten boven snelle winst
Wij geloven in langdurige relaties. Daarom vinden wij tevreden klanten belangrijker dan snelle winst. Daarom geven wij het meest bij u passend advies als het gaat om de privacyregels. Oprecht, eerlijk en betrouwbaarheid vinden wij dan ook onmisbaar als wij zaken met onze klanten en partners doen.

Doet u mee?

HULP NODIG MET PRIVACY?

CONTACTEER ONS

Scroll naar boven